dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeLierenWartime singer Lola Lamour in De Roseboom

Wartime singer Lola Lamour in De Roseboom

LIEREN – Ze wordt in eigen land ‘Britains most authentic 40’s singer’ genoemd. Miss Lola Lamour brengt het repertoire van hits uit de jaren 40-45 inderdaad op perfecte wijze en in bijpassende outfits. En live.

Op zondag 17 september, de dag dat in Arnhem de landingen van 1944 worden herdacht, treedt de ranke Britse zangeres op in De Roseboom aan het Kanaal Zuid 344 in Lieren. Haar optredens worden afgewisseld met de muziek van DJ D-day, die op echt geweldige wijze met originele 78-toerenplaten de juiste sfeer mixt. De toegang is gratis, maar reserveren op 055-5060646 of per e-mail naar: info@deroseboom.nl zorgt dat u in ieder geval plaats heeft.
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215565_Depressie.jpg

Online ouderavond over stress, angst en somberheid

REGIO - Incluzio en Pro Persona Connect verzorgen dinsdag 7 december een online ouderavond over stress, angst en somberheid bij jongeren. Er wordt ingegaan op wat deze klachten inhouden, hoe deze te herkennen zijn bij jongeren en hoe ouders kunnen doen om de klachten bij hun kind te verminderen en

0215604_Olivier_Mareschal.jpg

Buurtbewoners opnieuw in actie voor veiligere Oranjeweg Rheden

RHEDEN - Buurtbewoners Olivier Mareschal en Ron Baars blijven aandacht vragen voor de gevaarlijke verkeerssituatie op de Oranjeweg in Rheden. Er wordt naar hun beleving te vaak te hard gereden. Acties in het verleden hebben niets opgeleverd, maar toch geven ze de moed niet op. Met bordjes herinneren ze de

0215965_greenfriday.jpg

Green Friday bij Kringloop 2Switch

DOESBURG - Vrijdag 26 november was het Green Friday bij Stichting 2Switch en andere 100% kringloopwinkels. Op deze groene tegenhanger van Black Friday wordt aandacht gevraagd voor de positieve effecten van hergebruik.

0215871_Samen_Eten.jpg

Maaltijd voor alleengaanden afgelast

DREMPT - De maaltijd voor alleengaanden in het Dorpshuis in Drempt, die gepland stond op woensdag 8 december, is afgelast. De maandelijkse maaltijd was net weer van start gegaan, maar de organisatie ziet zich genoodzaakt om in ieder geval de maaltijd in december weer af te gelasten. Wanneer ze weer