Home / Velp / Jagyba Sport & Health blijft innoveren en verbouwen

Jagyba Sport & Health blijft innoveren en verbouwen

VELP – Komende week van 18 tot 24 september is er een Open Doe Week bij Jagyba. Bezoekers kunnen hele week gratis gebruik maken van alle faciliteiten van de sportschool en kennismaken met de geheel verbouwde fitnessruimte en de nieuwe trainingsfaciliteiten.

Goed trainen begint bij de juiste instellingen van de apparatuur. Door de allernieuwste ontwikkeling op trainingsgebied heeft Jagyba nu als enige in de regio, de beschikking over de Bodyscan. In slechts 5 seconden kunnen alle apparaten op de juiste wijze worden ingesteld door middel van de exacte biometrische Bodyscan van de Milonizer. Naast de biometrische Bodyscan is de apparatuur uitgerust met een uitgebreid aanbod van verschillende testen zoals, sprongkracht, reactie, balance en mobiliteit.
Afgelopen zomer is de fitnessruimte van Jagyba geheel verbouwd en is alle apparatuur vernieuwd. Naast de enorme aanwinst van de Milon Cirkel, waarin men in 35 minuten een volwaardig trainingsprogramma kan afwerken, is er nu een uitbreiding met de Function, een interactief trainingsstation. Dit biedt een ongekend aantal trainingsmogelijkheden, een digitale trainingsbibliotheek, om functioneel te trainen op een leuke en uitdagende manier. Elke training is terug te vinden in je eigen My Function-account in de Jagyba-app.
Maak een afspraak via tel. 026-3646341 of kom langs.

Lees ook

Brandweerlieden in de dop

VELP – Dat het met de veiligheid in ons land in de toekomst wel goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.