Home / Velp / Verdachten aangehouden in Velp aangehouden met inbrekerswerktuig

Verdachten aangehouden in Velp aangehouden met inbrekerswerktuig

VELP – Woensdagnacht controleerde de politie van Velp omstreeks 03:30 uur een personenauto op de Biesdelselaan te Velp. In het voertuig van de verdachten troffen ze inbrekerswerktuig aan. Hierop werden beide verdachten, woonachtig in Apeldoorn, aangehouden vanwege vervoer inbrekersgereedschap.

De gemeente Rheden heeft in de Algemene Plaatselijke Verordening opgenomen dat het niet is toegestaan om werktuigen te vervoeren (artikel 2:44) waarmee een inbraak gepleegd kan worden. De aanpak van woninginbraken heeft hoge prioriteit bij de politie. Daarom controleren wij veel en treden wij streng op tegen het overtreden van dit verbod.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.