Home / Eerbeek / Geslaagd Weltevreden Open

Geslaagd Weltevreden Open

EERBEEK – TC Eerbeek hield onlangs het Weltevreden Open Toernooi 2017. Aan dit toernooi namen 162 tennissers deel in achttien verschillende onderdelen. De toernooicommissie en de vele vrijwilligers van de tennisvereniging zorgden er samen voor dat alles op rolletjes liep.

De inwendige mens werd niet vergeten en de clubhuiscommissie verzorgde de catering. Aan het einde van de finalezondag ontvingen de nummers één en twee van elk onderdeel een cadeaubon van Intersport Jonker. Ook was er een verloting waarbij onder andere twee waardebonnen van 200euro, een damesarmband en een herenhorloge van juwelier Weltevreden werden verloot.

Ook werden twee leden van TC Eerbeek extra in het zonnetje gezet omdat zij dit jaar voor de 25e keer deelnamen aan het toernooi. Henny van den Broek en Gerrie Willems hebben sinds de start van het toernooi alle jaren aan het toernooi meegedaan en dat is een bijzondere prestatie. Beide ontvingen een cadeaubon van Grand Café De Korenmolen.

Bij HE4 25+ werd Danny de Harder eerst, bij HE5 25+ Norbert van Engelenburg, bij HE7 25+ Andre Lensink, bij HE7 55+ Henk van Zijtveld, bij DE7 35+ Trudy van Luttikhuizen, bij GD4 25+ Brend Jansen en Nanda Wubben, bij GD6 25+ Tiemo Buist en Annelies Disselhof, bij GD7 35+ Marco Kuipers en Sanne Gerritsen, bij GD7 55+ Engel Berends en Wil Mulder, bij GD8 55+ Peter Schmidt en Ingrid Schulte, bij HD5 25+ Michel van den Brink en Gideon Elshof, bij HD6 25+ Lars Louwman en Carlos van den Sigtenhorst, bij HD7 35+ Andre van ’t Hul en Hans Wansink, bij HD7 55+ Henny van den Broek en Johan Gierman, bij DD6 25+
Lydia Kars en Mety Went, bij DD7 35+ Myrna van der Oord en Brit Trooster, bij DD7 55+ Ineke de Goede en Ria van Zwieten en bij DD8 35+ Alette Willems en Esther Schotpoort.
www.tceerbeek.nl

 

 

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.