Home / Zevenaar / D66 Zevenaar presenteert kandidatenlijst

D66 Zevenaar presenteert kandidatenlijst

ZEVENAAR – Op de Algemene Ledenvergadering van 20 juli hebben de leden van D66 Zevenaar de kandidatenlijst voor de herindelingsverkiezingen op 22 november voor de nieuwe gemeente Zevenaar vastgesteld. Tienke van der Werf uit Babberich staat op de eerste plaats, daarna volgen respectievelijk Peter Pollmann uit Zevenaar, Ben van Binsbergen uit Babberich, Hans Lombarts uit Zevenaar, Sylvia Kuster uit Zevenaar, Karin Goes uit Lathum en Erik Verkampen uit Oud-Zevenaar.
Onder het motto D66 Zevenaar, Met elkaar gaat lijsttrekker Tienke van der Werf met deze mensen de komende maanden campagne voeren en aan de slag met de speerpunten uit het verkiezingsprogramma Goed Wonen, Goed Werken en Goed Recreëren.
“Met vertrouwde en nieuwe gezichten, staat dit team klaar om de ingezette positieve koers van D66 Zevenaar van de afgelopen jaren voort te zetten”, aldus Tienke van der Werf.

www.zevenaarD66.nl
 

Lees ook

Feestelijke inzegening van de nieuwe parochie Sint Willibrordus

REGIO – Op zondag 7 januari vindt er om 10.30 uur in de Heilige Andreaskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.