dinsdag 07 december 2021 | WEEK 49 |
HomeHoenderlooNieuwbouw in Hoenderloo

Nieuwbouw in Hoenderloo

HOENDERLOO – Aan de Paalbergweg in Hoenderloo zijn acht kleine woningen gesloopt. De naoorlogse huisjes voldeden niet meer aan de huidige norm en maken plaats voor acht nieuwe woningen. De sloper heeft z’n werk inmiddels voltooid en na de bouwvak wordt gestart met de nieuwbouw op de ontstane lege plek, in opdracht van Veluwonen. Zes van de acht woningen worden verhuurd aan de mensen die voorheen ook op die plek woonden, twee andere gezinnen verkiezen te blijven te wonen op de plek binnen Hoenderloo waar ze naar toe vertrokken. – foto: Wencel Maresch
 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0215713_Bronckhorst_logo.jpg

De ontwerp-Omgevingsvisie van Bronckhorst ter inzage

GEM. BRONCKHORST - De afgelopen maanden werkte de gemeente Bronckhorst samen met onder andere inwoners, ondernemers en (belangen)organisaties aan de Omgevingsvisie. Deze visie gaat over hoe er op de lange termijn wordt omgegaan met de grote opgaven sterke dorpen & leefbaar platteland, landschappelijke kwaliteit, energie & klimaat, economie & landbouw

0216536_Ongevaleerbeek.jpg

Ongeval op kruising Apeldoornseweg met de Kanaalweg

EERBEEK – Zondagmiddag 5 december heeft er een ongeval plaatsgevonden langs het kanaal in Eerbeek, bij de Eerbeeksebrug, waar de Apeldoornseweg overgaat in de Kanaalweg. Twee personenauto’s waren met elkaar in botsing gekomen. Eén van de voertuigen reed op de Apeldoornseweg langs het kanaal. De andere auto reed op de Voorstondensestraat, kwam

0215871_Samen_Eten.jpg

Maaltijd voor alleengaanden afgelast

DREMPT - De maaltijd voor alleengaanden in het Dorpshuis in Drempt, die gepland stond op woensdag 8 december, is afgelast. De maandelijkse maaltijd was net weer van start gegaan, maar de organisatie ziet zich genoodzaakt om in ieder geval de maaltijd in december weer af te gelasten. Wanneer ze weer

0216320_Politie_-_rug_-_nieuw_uniform.jpg

Onder invloed achter het stuur

EERBEEK - De politie heeft maandag 29 november om 1.45 uur de bestuurder van een Peugeot personenauto gecontroleerd op de Volmolenweg in Eerbeek. De bestuurder bleek te veel te hebben gedronken en er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt.