Home / Eerbeek / Klaas Vos toernooi TC Eerbeek

Klaas Vos toernooi TC Eerbeek

EERBEEK – TC Eerbeek hield onlangs het Klas Vos-toernooi. Aan dit toernooi werd deelgenomen door 72 enthousiaste 50-plusser uit Eerbeek en omstreken. Helaas waren de weergoden de tennissers dit jaar iets minder gezind. Regelmatig was er een bui, maar dat weerhield de spelers er niet van om de baan op te gaan. De hele dag werd er sportief getennist op de negen banen van de vereniging. Ook de inwendige mens werd niet vergeten. De clubhuiscommissie verzorgde een heerlijke lunch en tussendoor waren er allerlei lekkere en gezonde hapjes. Om 16.00 uur werden de poulewinnaars bekend gemaakt en alle winnaars ontvingen een flesje wijn. Klaas Vos bedankte alle deelnemers voor hun aanwezigheid en zijn medeorganisatoren en de clubhuiscommissie voor hun hulp op deze dag. Volgend jaar zal TC Eerbeek dit toernooi wederom organiseren.

Op zondag 30 juli start bij TC Eerbeek het Weltevreden Open 2017 toernooi. Op deze zondag worden de wedstrijden overdag gespeeld, op de doordeweekse dagen wordt gespeeld vanaf 18.00 uur. In het finaleweekend (zaterdag 5 en zondag 6 augustus) wordt er gespeeld vanaf 10.00 uur. Toeschouwers zijn van harte welkom om de tennissers aan te komen moedigen. TC Eerbeek is gevestigd aan de Harderwijkerweg 7a te Eerbeek.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.