Home / Dieren / Back to School-koopavond Boekhandel Dieren

Back to School-koopavond Boekhandel Dieren

DIEREN – Speciaal voor aankomende brugklassers, kinderen uit groep zeven en alle andere scholieren uit het voortgezet onderwijs houdt Boekhandel Dieren donderdag 29 juni een speciale Back to School-koopavond. Tijdens deze koopavond wordt een grote collectie aan nieuwe schoolagenda’s en schoolartikelen gepresenteerd. Wie eerste keus wil, moet erbij zijn! Daarbij geldt deze avond 15 procent korting op alle schoolartikelen, dus ook voor ouders is dit een interessante avond. Na aankoop van alle schoolspullen is er voor alle achtste-groepers nog een leuk extra cadeautje. De koopavond begint om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur.
 

Lees ook

Muzikaal cabaret bij RhederArt Dieren

DIEREN – Met alweer hun derde show, getiteld Vibrato!, doen Maartje en Kine vrijdag 18 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.