Home / Brummen / Rallytour Rotary Brummen Engelenburg

Rallytour Rotary Brummen Engelenburg

BRUMMEN – Op 25 juni houdt Rotary Brummen Engelenburg een recreatieve rallytour voor de vier goede doelen Stichting Maanda uit Deventer, Scoutinggroep Karel Doorman en het TOPfonds beiden uit Zutphen.

Rotary Brummen Engelenburg steunt al jaren het werk van de Cliniclowns. Dit jaar is er een aantal andere doelen bij gekomen zoals Stichting Maanda. Zij helpen scholen te bouwen in en rondom Maanda in Zambia. Ze werken vanuit één van de millenniumdoelstellingen, namelijk dat in 2015 alle kinderen naar school gaan.
Het TOPfonds staat voor Talentontwikkeling Podiumkunsten. Het doel van de stichting is om binnen de gemeenten Zutphen en Lochem, in samenwerking met de Muzehof, een (financiële) bijdrage te leveren aan de mogelijkheden om talentvolle kinderen een maximale kans op ontplooiing te bieden op het gebied van de podiumkunsten.
Scoutinggroep Karel Doorman ontvangt niet alleen een financiële bijdrage, zij helpen ook met hand en spandiensten tijdens de rallytour.

De rally gaat door de prachtige omgeving van Brummen. Tijdens verschillende stopmomenten zijn er spel elementen ingelast. De dag wordt afgesloten met een gezellige barbecue. Wie een oldtimer heeft die nog prima rijdt, kan zich nog opgeven. Er is nog een aantal equipes vrij. Inschrijven kan via e-mail. RotaryClub.Brummen@gmail.com.
.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.