Home / Doesburg / VIT zoekt vrijwillige coördinator in Doesburg

VIT zoekt vrijwillige coördinator in Doesburg

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg biedt ondersteuning aan mantelzorgers. Eén vorm van ondersteuning is de inzet van een vrijwilliger zodat de mantelzorger even tijd voor zichzelf heeft. De taak van de vrijwilliger is vooral gericht op het bieden van gezelschap thuis of bij activiteiten. De vrijwilliger is geschoold en krijgt met regelmaat relevante cursussen en scholing aangeboden. Voor de ondersteuning en begeleiding van de vrijwilligers in Doesburg zoekt VIT een enthousiaste vrijwillige coördinator die samen met de huidige coördinator deze taak op zich wil nemen.

Tel. 0544 – 820000
E-mail. info@vithulpbijmantelzorg

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.