Home / Regio / Afvalapp voor inwoners Zevenaar en Rijnwaarden

Afvalapp voor inwoners Zevenaar en Rijnwaarden

GEM. ZEVENAAR – Op dinsdag 13 juni introduceren de gemeenten Rijnwaarden en Zevenaar een nieuwe gezamenlijke afvalapp. De app vormt het eerste gezamenlijke product voor inwoners van Rijnwaarden en Zevenaar. Op de afvalapp vinden inwoners van Rijnwaarden en Zevenaar informatie over inzameldagen op postcode/huisnummer, afvalstromen, de aanbiedstations, het afval ABC, tips en nieuws. Daarnaast is het mogelijk om pushberichten naar gebruikers van de app te sturen.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.