Home / Velp / Wandelaars eindigen gezamenlijk

Wandelaars eindigen gezamenlijk

VELP – Bij de Avondvierdaagse in Velp, met een wisselend karakter wat weer betreft, werd er door vele wandelaars lustig op los gewandeld. Vier dagen wandelden diverse scholen uit Velp door de bossen van de gemeente Rheden. Alle scholen liepen in eigen T-shirt waardoor het een kleurrijk en herkenbaar geheel werd. De tocht kende maar weinig uitvallers. Op de Van Spaanallee werd op de laatste avond verzameld om met zijn als stoet de vierdaagse te eindigen. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.