Home / Apeldoorn / Onderzoek naar mogelijkheden windenergie in Apeldoorn

Onderzoek naar mogelijkheden windenergie in Apeldoorn

APELDOORN – Op dinsdag 20 juni presenteert de raadswerkgroep Windenergie de resultaten van het onderzoek naar windenergie in de gemeente Apeldoorn. De openbare presentatie is in de raadzaal van het stadhuis, Marktplein 1 en begint om 19.00 uur.

De gemeenteraad heeft het onderzoek laten uitvoeren om antwoord te krijgen op de vraag: ’In welke mate en onder welke voorwaarden en condities kan de opwekking van windenergie een bijdrage leveren aan een energieneutraal Apeldoorn?’ Het bureau Wing uit Wageningen heeft het onderzoek uitgevoerd en zal op deze avond de presentatie verzorgen. Het rapport over windenergie in Apeldoorn zal op dinsdagavond 20 juni ook op de website www.apeldoorn.nl/windenergie worden geplaatst.

Nadat ieder het rapport heeft kunnen lezen, zal op woensdag 28 juni een tweede bijeenkomst over de onderzoeksresultaten worden georganiseerd; tijdens deze bijeenkomst kan iedereen die dat wil vragen stellen over het rapport en zijn of haar mening geven over windenergie. Op de webpagina www.apeldoorn.nl/windenergie vindt u binnenkort meer informatie.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.