Home / Dieren / Automobielbedrijf Wijnne in pand Jurrius

Automobielbedrijf Wijnne in pand Jurrius

DIEREN –V.O.F. Automobielbedrijf G.J. Wijnne heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een nieuwe autoshowroom, werkplaats en kantoor. De nieuwe locatie is gelegen aan de Imboslaan 140 te Dieren, waar tot voor kort Forddealer Jurrius was gevestigd. Naast de vestigingen in Doornspijk en Nijmegen, wordt Dieren dit de derde vestiging.Met deze vestiging kan Wijnne een groot verzorgingsgebied bedienen. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder, een particuliere belegger, bij deze transactie. Op de foto de nieuwe huurders (links) en rechts de eigenaren van het pand, Peter en Theo Jurrius.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.