Home / Klarenbeek / 3K Festival: Parade van Kunst, Koeien en Kultuur

3K Festival: Parade van Kunst, Koeien en Kultuur

KLARENBEEK – Op zondag 10 september vindt de tweede editie van het Klarenbeekse 3K Festival plaats. Tijdens deze, door Klarenbeekse ondernemers georganiseerde, dag draait alles om Kunst, Koeien en Kultuur. Het Dokter Blok Plantsoen wordt wederom omgetoverd tot een waar festivalterrein met alle benodigde ingrediënten voor een aantrekkelijk festival voor jong en oud. Tussen 14.00 en 23.30 uur kan het publiek genieten van muzikale en creatieve acts, sfeerkramen en culinaire hoogstandjes aan het einde een spectaculaire afsluiter met
Charly Lownoise en De Kraaien.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.