Home / Dieren / Senioren 2 KV Diderna kampioen

Senioren 2 KV Diderna kampioen

DIEREN – De senioren 2 van KV Diderna/Visser Sloopwerken uit Dieren zijn kampioen geworden. Na een moeizame start aan het begin van het veldseizoen begonnen de doelpunten uiteindelijk toch allemaal te vallen. Het team had het zwaar door het warme weer met 30 graden op de laatste zondag in mei. Ook de tegenstander Wesstar 1 had daar last van. Daarom besloot de scheidsrechten om, om de tien minuten, een drinkenpauze te houden. De S2 uit Dieren won de zwaarbevochten wedstrijd tegen Wesstar 1 uiteindelijk met een eindstand van 12 – 10.

www.diderna.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.