Home / Angerlo / Diamanten paar Van Hal-van Amerongen

Diamanten paar Van Hal-van Amerongen

ANGERLO – Aan locoburgemeester Toon Albers van gemeente Zevenaar de eer te beurt om het echtpaar Van Hal-van Amerongen in Angerlo te feliciteren met hun diamanten huwelijksjubileum. Op 23 mei was het echtpaar namelijk 60 jaar geleden in de echt verbonden en dat was de aanleiding voor Albers een paar dagen later bij het paar op bezoek te gaan. Hij heeft het jubilerende paar gefeliciteerd namens het bestuur van gemeente Zevenaar.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.