Home / Brummen / Nieuwe manager Tolzicht en De Beekwal

Nieuwe manager Tolzicht en De Beekwal

BRUMMEN / EERBEEK – Woonzorgcentra Tolzicht in Brummen en De Beekwal in Eerbeek van Stichting Riwis Zorg & Welzijn hebben een andere manager. Op 1 juni nam Gea Dijkhuizen het stokje over van interimmanager Bram Noorlander.

Voor Gea Dijkhuizen is de zorg altijd de rode draad geweest in haar loopbaan, zowel vanuit een meer zorgende rol, als vanuit een positie die goede zorg mogelijk maakt. Ze richt zich op verbinding en samenwerking om gemeenschappelijke doelen te behalen. Juist vanwege deze eigenschappen heeft Riwis voor haar gekozen.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.