Home / Loenen / Samen sterk in Loenen

Samen sterk in Loenen

LOENEN – Het kunstenaarscollectief BeeBee, Bas Luiten en Bas Nijssen, heeft het nieuwe terras van Eetcafé ’t Ruifje in Loenen opgesierd met één van hun laatste kunstwerken Voorwaarts. Bas: “Regelmatig eten we een hapje bij ’t Ruifje en genieten van het schitterende uitzicht op het terras. Niets leek me mooier dan dat uitzicht te verfraaien met een mooi kunstwerk. Twee woorden waren genoeg om Debby en Ferry Bloemendal van ’t Ruifje te bewegen ons de mogelijkheid te geven een mooi object te exposeren”. Meer werk van BeeBee is te zien in de Beeldentuin B&N in Loenen.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.