Home / Velp / Feestelijke week voor Groenhorst Velp

Feestelijke week voor Groenhorst Velp

VELP – Na een enorme verbouwing en uitbreiding die alles bij elkaar drie jaar duurde, werd Groenhorst Velp donderdag officieel geopend door burgemeester Van Wingerden van de gemeente Rheden. Een dag later werd het Festival Goed Groen gehouden én de expositie en vakdemonstraties van en door de studenten.

Met een kleurrijke expositie van spectaculair bloemwerk lieten alle mbo klassen en de examenkandidaten hun mooiste bloemwerk zien (foto). Er waren tafeldecoraties, (bruids)boeketten, kransen, plantaardige hoeden, rouwbloemen en kistversiering. Bezoekers die thuis ook graag creatief bloemwerk willen maken, konden een kijkje nemen bij praktische demonstraties verzorgd door studenten.
Nieuw én een succes werd vrijdag het Festival Goed Groen. Ondernemers uit de regio met verkoopkraampjes met onder andere biologische groene wijnen, trendy lifestyle producten van hergebruikte materialen, boeken, met kip en pulled pork gevulde wraps en huisgemaakte frites met truffelmayonaise stonden op het buitenterrein opgesteld. Een zweefmolen bracht vernaak voor de jongsten en leerlingen boden onder meer hippe veldboeketjes en zelfgemaakte granola te koop aan. De livemuziek door Julio’s Suitcase. – foto: Wencel Maresch
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.