Home / Laag-Soeren / Bosbrand op de Elsberg

Bosbrand op de Elsberg

LAAG-SOEREN – De brandweer heeft dinsdagavond met meerdere brandweerwagens een felle bosbrand in Nationaal Park Veluwezoom bij Laag-Soeren geblust. Volgens brandweervoorlichter René Bierman gaat het om stuk heide en bos met ongeveer een grote van ongeveer 100 vierkante meter. Dat perceel wat totaal is afgebrand. De brandweer is uren lang bezig geweest met bluswerkzaamheden. Dit werd vermoeilijkt doordat het pikkedonker was in het bosgebied. Het vuur werd gemeld door passanten die nog laat in het gebied waren. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de brand. – Foto: Roland Heitink
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.