Home / Rheden / Vijf organisaties collecteren voor Oranje Fonds in Rheden

Vijf organisaties collecteren voor Oranje Fonds in Rheden

RHEDEN – De inwoners van Rheden kunnen binnenkort een enthousiaste collectant aan de deur verwachten. Van 6 tot en met 10 juni vindt de Oranje Fonds Collecte plaats. Vijf stichtingen en verenigingen uit Rheden doen hieraan mee. Met de opbrengsten kunnen zij hun eigen organisatie draaiende houden én steunen zij sociale projecten in Gelderland.

Voor verenigingen en stichtingen is het niet altijd makkelijk om de begrotingen rond te krijgen. Zij zijn afhankelijk van contributies of donaties. De Oranje Fonds Collecte is er om hen op een laagdrempelige manier steun te bieden. Deelnemende organisaties mogen de helft van de opbrengst houden en besteden aan hun doelstelling. Hiermee kunnen ze bijvoorbeeld iets extra’s doen voor de doelgroep of voor de vrijwilligers, of noodzakelijk onderhoud bekostigen. De andere helft van de opbrengst gaat naar sociale projecten in Gelderland. – Foto
©Oranje Fonds – Bart Homburg.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.