Home / Rheden / Grote opkomst ouder-kind bootcamp

Grote opkomst ouder-kind bootcamp

RHEDEN – Op Hemelvaartsdag hield Bootcamp Rheden de Ouder-Kind Bootcamp. Prachtig weer, een mooie centraal gelegen plek in Rheden en een groep van ongeveer dertig enthousiaste kinderen en ouders vormden de ingrediënten voor een geslaagde activiteit. De warming-up verliep hardlopend naar het veld bij De Del en Koningsland, waar een parcours met oefeningen klaar stond. Van squats met z’n tweeën of drieën tot push-ups op basis van het aantal ogen van de gegooide dobbelstenen. De afwisseling van oefeningen zorgde voor een leuke work-out voor jong en oud.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.