Home / Brummen / Nieuwe instrumenten

Nieuwe instrumenten

BRUMMEN – De cursus Misic4Kids van Harmonie Orkest Brummen heeft een mooi vervolg gekregen. Vijf jonge muzikantjes van Music4Kids wilden graag een zelfgekozen instrument leren spelen. Met de opbrengst van de midwinterwandeling konden de Vrienden van HOB voor hen nieuwe instrumenten aanschaffen en zo kregen Imre, Sil, Tessa, Thijn en Ymkje de afgelopen weken hun eerste muzieklessen op saxofoon, trompet en klarinet. Om ook te leren om samen muziek te maken, vormen deze muzikantjes een opstaporkest. De ene week krijgen zij individueel les en de andere week een gezamenlijke repetitie onder leiding van saxofoondocent Marjolijn van der Lee. Op maandag 3 juli, tijdens het zomeravondconcert van HOB in Tolzicht, geeft dit opstaporkest hun eerste optreden.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.