woensdag 20 oktober 2021 | WEEK 42 |
HomeDuivenAfwisselende 'Hondendag' bij Sascha Diertotaal Duiven

Afwisselende ‘Hondendag’ bij Sascha Diertotaal Duiven

DUIVEN – De ‘Hondendag’ bij Sascha Diertotaal in Duiven wordt dit jaar gehouden op zaterdag 27 mei, van 11.00 tot 15.00 uur. De invulling is heel divers. Naast hondenbezitters vinden ook kattenliefhebers er veel van hun gading.

Een hondengedragstherapeut, een hondenfotograaf, een hondentrimmer, een kwispelwedstrijd, een gratis behandeling tegen vlooien en teken en tal van aanbiedingen. Het succes van de jaarlijkse ‘Hondendag’ lijkt verklaard. Eigenaar Brigitte Elsman van Sascha Diertotaal verheugt zich erop. "Het is ieder jaar drukbezocht."
De preventieve, gratis behandeling tegen vlooien en teken (ook voor katten) is met het middel Frontline. Van de gratis behandeling kunnen de dieren desgewenst door de Duivense hondentrimsa-lon Bodella. Of naar ‘hersenwerk’, een denkspelletje voor honden. Een andere mogelijkheid is mee-doen aan de kwispelwedstrijd. Om de hond op z’n voordeligst op de foto te zetten is Image & More Fotografie aanwezig. Eigenaren van honden die probleemgedrag vertonen, kunnen gratis advies inwinnen bij hondencoach Arvid van Putten. (Let op: alleen op afspraak tussen 9.30 en 13.30 uur, info@saschadiertotaal.nl). De dag wordt op Facebook ondersteund met een ‘Leukste hondverkiezing’. De winnaar krijgt de titel ‘Prins’, naar het gelijknamige honden- en kattenvoermerk.
Sascha Diertotaal is gevestigd aan de Rijksweg 25 in Duiven.

Foto:
Brigitte en Bertus Elsman met hun ‘kroost’ in de dierenwinkel. V.l.n.r.: Imre, Amber, Mido, Guusje en Rivan.

 

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer deze week

0211714_Beursvloer.jpg

Beursvloer helpt verenigingen en stichtingen

DOESBURG - Maandag 1 november is er weer een beursvloer van de Doesburg Rhedense Uitdaging. Verenigingen of stichtingen die hier graag aan mee willen doen, maar hun vraag nog niet goed concreet krijgen, zijn welkom om op donderdag 14 oktober aan te sluiten bij de inspiratiesessie in Jongerencentrum 0313 in

0209739_Het_Juridische_Huis.jpeg

Laagdrempelige hulp van studenten bij Het Juridische Huis

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft niet direct een dure advocaat in te schakelen. In Dieren opende recent Het Juridische Huis, een initiatief van rechtenstudent Musa Elarslan. Particulieren en ondernemers kunnen hier terecht voor gratis juridisch advies.

DIEREN - Wie een vraag heeft over juridische kwesties, hoeft

Halloween Eerbeek in andere vorm, maar net zo spannend

EERBEEK - Geen Ride dit jaar, maar een andere invulling van Halloween Eerbeek. Drie weekenden lang kunnen bezoekers genieten van het
Skillspark, Screampark en de Scary Skelter Rally. Alles wordt weer uit de kast gehaald om het dorp in Halloween-sfeer te brengen. De decors en verlichting komen weer uit

Dierenaar Wim Ritsema klaar voor WK Marathon

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor zijn deelname aan de marathon in Londen op zondag 3 oktober. Hij mag daar deelnemen aan het WK marathonlopen en is één van de kanshebbers in zijn leeftijdscategorie 55-59.

DIEREN - Hardloper Wim Ritsema uit Dieren maakt zich op voor

Paula Jolink geëerd door EC Hummelo

HUMMELO - Blij verrast was Paula Jolink, toen zij dinsdag tijdens de maandelijkse vergadering van de Evenementen Commissie Hummelo werd toegesproken door de gast...