Home / Brummen / Rhienderoord op de gezonde tour

Rhienderoord op de gezonde tour

BRUMMEN – De drinkwatercampagne bij Rhienderoord Zwem & Sport Plezier is een groot succes. Ruim 500 kinderen hebben het afgelopen jaar het startpakket en een bidon ontvangen. Het doel van deze campagne is om water drinken voor en na de zwemles spelenderwijs populairder te maken bij jonge kinderen en ouders hierbij te betrekken.
De kinderen worden in de campagne meegenomen in de verhalen en avonturen van de waterhelden Speter, Spatter en Spater. Deze waterdieren beleven avonturen en er zijn allerlei opdrachten te doen. De maand april stond in het teken van de kleurwedstrijd. Afgelopen weken werden met trots vele kleurplaten, complete knutselwerken afgeven bij de receptie van het zwembad. Vrijdag 19 mei mochten Yolanda Jansen, JOGG coördinator van de gemeente Brummen en Jacco Peelen namens Rhienderoord de prijzen overhandigen aan de prijswinnaars. Op de foto staan de trotse winnaars. Komende week start er weer een nieuw avontuur van onze waterhelden.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.