Home / Drempt / Alles voor heerlijk wonen bij Keetje Knus

Alles voor heerlijk wonen bij Keetje Knus

DREMPT – Tien jaar geleden begon Inez Liebe met haar winkel Keetje Knus. Aanvankelijk alleen online, maar sinds jaren ook in een fysieke winkel. Aan de Rijksweg 15 in Drempt biedt Keetje Knus daar alles voor in huis om het, zoals Inez het zelf zegt, gezellig te maken. Trefwoorden zijn ‘knus, gezellig, romantisch, landelijk, stoer en warm.

En die naam Keetje Knus? "Die bedacht mijn man bij een glaasje wijn", lacht Inez. Ze zwaait in de verrassend grote winkel de scepter, samen met Petra en Jolan.

Een opsomming geven van het assortiment van Keetje Knus is een schier onmogelijke opgave. Eens binnenlopen is daarom het beste advies. En dat hoeft niet eens daadwerkelijk in Drempt, maar kan ook uitstekend online. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreide, goed werkende en overzichtelijke webshop, waar alles netjes gefotografeerd en voorzien van informatie en prijs te vinden is. Dikwijls zijn het ook unieke stukken, want veel brocante is uniek en het aanbod wisselt daardoor dikwijls.

"De helft van onze omzet behalen we online", vertelt Inez Liebe. "Maar de contacten met mensen in de winkel vinden we alle drie ook fijn. Het zijn dikwijls mensen die met enige regelmaat binnen stappen om weer even te snuffelen op onze twee verdiepingen vol woon-spullen." Zelf zegt Inez over haar winkel: "Je kunt er je hele huis mee inrichten en decoreren: meubels, tapijten, behang, verlichting, accessoires."

Om het tienjarig bestaat te vieren houdt Keetje Knus een tiendaagse kortingsactie met op alles 10 procent korting. Die actie loopt van 26 mei tot 5 juni.

Keetje Knus, Rijksweg 15 Drempt, tel.: 0313-476918. www.keetjeknus.nl.

Foto:
Jolan, Inez en Petra maken in de winkel van Keetje Knus van wonen een feestje – foto: Wencel Maresch

 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.