Home / Rozendaal / Hemelvaartconcert Kon. Rosendaalsche Kapel

Hemelvaartconcert Kon. Rosendaalsche Kapel

ROZENDAAL – Traditiegetrouw geeft de Koninklijke Rosendaalsche Kapel (KRK) ook dit jaar weer een Hemelvaartsconcert in de muziekkoepel bij the Hunting Lodge in Rozendaal. Traditie is ook dat het concert gratis is bij te wonen.

De muziekkoepel is in de vorige eeuw (mede) door leden van de kapel gebouwd en is door zijn goede akoestiek een prettige plek om te spelen. Het uitzicht over kasteel Rosendael en de mooie natuur eromheen maken het plaatje compleet. Op het programma staan o.a. Verona, A Tribute to Amy Whinehouse, Band of Brothers, Hindenburg, The King of Pop, Born to be Wild, Pacific Dreams, Klezmeriana en Viktor’s Tale. ‘Pak de fiets of trek de wandelschoenen aan en kom naar de muziekkoepel bij the Hunting Lodge, neem plaats op het terras of kom lekker dichtbij zitten zodat je ons goed kunt horen. Je bent van harte welkom om 14.30 uur want dan beginnen we met spelen’, aldus het wervende persberichtje. Meer info: www.rosendaalschekapel.nl.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.