Home / Eerbeek / Mogelijk brandstichting in container

Mogelijk brandstichting in container

EERBEEK – Een in de brand staande kledingcontainer zorgde zaterdagavond omstreeks 00.10 uur aan de Wasacker in Eerbeek voor veel rook. De ondergrondse container stond door nog onbekende oorzaak in brand. De brandweer heeft deze vol laten lopen met water, waardoor de brand is geblust.
Een buurtbewoner vermoed dat het vuur is aangestoken door een van de jongeren die daar ‘s avonds rond hangen. Dit kan de politie niet bevestigen, zij zullen wel een onderzoek starten. Brandstichting kan niet worden uitgesloten. – foto: Martin Heitink / Persbureau Heitink

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.