Home / Rheden / Moeder en dochter onderuit

Moeder en dochter onderuit

RHEDEN – Op de Oranjeweg in Rheden is vrijdagmiddag rond 16.40 uur een vrouw met haar dochter achterop onderuit gegaan met haar snorscooter. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw ging met haar scooter door onbekende oorzaak onderuit. Haar dochter zat achterop. De vrouw had meerdere verwondingen in haar gezicht. Het kind zou onder andere last hebben van haar pols. – Foto: Roland Heitink

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.