Home / Dieren / Conjo in het zonnetje gezet

Conjo in het zonnetje gezet

DIEREN – De helpende hand van KDV en Kidsclub De Boomgaard noord en zuid Conjo Theunissen is afgelopen week in het zonnetje gezet voor alle hand- en spandiensten die hij voor De Boomgaard doet. Een tijdje terug is hij opgegeven voor de Kanjeractie. Uit de vele aanmeldingen is hij als winnaar gekozen. Daarom mocht Conjo een prachtig boeket anjers in ontvangst nemen bij de Aalsmeerse Bloemenhal in Dieren.

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.