Home / Ellecom / 35 Plusteam sc EDS Kampioen

35 Plusteam sc EDS Kampioen

ELLECOM – Vrijdag 12 mei is het 35plusteam van sc EDS uit Ellecom kampioen geworden. Dit team speelde zijn wedstrijden tegen vv Pax uit Hengelo, sv Basteom uit Steenderen/Baak en sv Socii uit Wichmond. In twaalf wedstrijden bleef het team ongeslagen. Er werd tienmaal gewonnen en tweemaal gelijk gespeeld. Het team bestaat uit de spelers Jeroen van Santen, Dennis Polman, Remco Polman, Henk Kragt, Wilko Goldebeldt, Henri vd Scheer,Shiva Dicker, Maurice Mutsaers, Danny Klopman,Benny vd Berg en invallers Falko Kuipers en Erik Hekkers.
 

Lees ook

Excelsior viert 125-jarig bestaan met groots concert

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior in Ellecom en De Steeg jubileert. De vereniging werd opgericht in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.