Home / Rheden / JO15-2 sc Rheden kampioen

JO15-2 sc Rheden kampioen

RHEDEN – De jongens van JO15-2 van sc Rheden zijn onlangs kampioen geworden. Het team speelde een spannende uitwedstrijd tegen Eldenia. Om kampioen te kunnen worden, moesten de jongens deze wedstrijd gelijk spelen of winnen. Uiteindelijk hebben zij met 0-7 gewonnen en promoveren zij volgend seizoen naar de vierde klasse. Wie het leuk lijkt om bij sc Rheden te voetballen, kan contact opnemen met Anouk Huurman via tel. 06 – 22818479.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.