Home / Laag-Keppel / Kunstexpositie De Gouden Leeuw

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er wordt aan muziek gedaan, bloemschikken en sommige bewoners zijn zelfs echte kunstschilders. Met veel liefde exposeren bewoners en medewerkers hun mooiste schilderijen en kunstwerken. Kunst nodigt uit tot gesprek en contact, dat is precies wat ze willen. Maandag 22 mei wordt de expositie geopend en vrijdag 26 mei wordt de expositie afgesloten met een muzikaal evenement om 14.30 uur.

daglaagkeppel@degoudenleeuwgroep.nl
 

Lees ook

Hummeloseweg Laag-Keppel avond en nacht afgesloten

LAAG-KEPPEL – In september 2016 namen B en W van Bronckhorst het verkeersbesluit om de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.