Home / Brummen / Feyenoord-korting bij Paul Hurenkamp

Feyenoord-korting bij Paul Hurenkamp

BRUMMEN – Feest bij Paul Hurenkamp Men & Women in Brummen. De aanleiding is ludiek: Paul Hurenkamp is een enorme fan van voetbalclub Feyenoord en nu zijn club dan eindelijk weer eens kampioen is geworden, wil hij dat graag met zijn klanten vieren. Daarom geeft hij tot en met zaterdag 20 mei liefst 25% korting op de gehele collectie! En maakt u gebruik van deze uiterst aantrekkelijke kortingsactie, vergeet dan niet Paul te feliciteren met het kampioenschap van zijn ‘geen woorden maar daden’ club uit Rotterdam-Zuid.

Paul Hurenkamp Men & Women, Ambachtstraat 40 Brummen. www.paulhurenkamp.nl
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.