Home / Brummen / Vrouwenteam Oeken/Brummen kampioen

Vrouwenteam Oeken/Brummen kampioen

BRUMMEN – Het vrouwenteam van ST: Oeken/Brummen is kampioen geworden van de 4e klasse 4 district Oost van het damesvoetbal. De benodigde laatste punten werden op eigen terrein in de wacht gesleept tegen FC Zutphen. Door doelpunten van Jaimy Gardien en Kelly Brugman ging de winst met 2-0 naar de thuisploeg. Na het laatste fluitsignaal kon de kampioensvlag dus in top, de champagne worden ontkurkt en de bloemen worden aangeboden. Sportclub Brummen-voorzitter Bert Garssen sprak team en technische staf toe en prees hen voor de inzet en spelopvatting. ,,Niet opgeven, steeds doorknokken en het resultaat mag er zijn.” Coördinator Eddy Vermaat (ST: Oeken/Brummen) sprak lovende woorden en overhandigde aan aanvoerder Jaimy Gardien de kampioensschaal.

Er was veel publiek op de been om de ploeg aan te moedigen. Spandoeken en zelfs vuurwerk zorgden voor veel sfeer op De Hazenberg. Het treffen verliep wel erg moeizaam. Hoewel de formatie van trainer Hanry Stoel het gehele duel een licht veldoverwicht had en in de beginfase een 1-0 voorsprong had genomen, wist men vervolgens de fraaiste kansen niet te verzilveren. Daarom bleef het tot ver in de tweede helft heel spannend. Uiteindelijk loodste Kelly Brugman, met een rake kopbal uit een voorzet, haar elftal in veilige haven.
 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.