Home / Doesburg / Grote gezamenlijke Autoshow in Doesburg

Grote gezamenlijke Autoshow in Doesburg

DOESBURG – Voor de 17e keer wordt komend weekend in Doesburg de grote autoshow gehouden door de drie regionale Bovag autobedrijven. Zoals ieder jaar tonen Garage Schel uit Angerlo, Garage Kleine en Euromaster Auto Totaal Center uit Doesburg 100 prachtige occasions. Dit gebeurt in het weekend van vrijdagmiddag 19, zaterdag 20 en zondag 21 mei.

De Top showlocatie is bij Only For Men aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg. Deze drie gerenommeerde autobedrijven bieden ook dit jaar weer een uitgelezen keuze aan schitterende occasions op deze prachtige locatie. Gratis entree en parkeren tegenover het terrein.

Drie dagen lang is er voor bezoekers gelegenheid te kiezen uit een groot aantal perfecte occasions met volledige Bovag-garantie en Tellerstand registratie pas.

In voorgaande jaren wisten velen hier de perfecte betrouwbare occasion te vinden en terecht, want er staan prachtige occasions in elke prijs klasse. Wie van dat extra voordeel wil profiteren doet er verstandig aan het komende weekeinde het show terrein in Doesburg te bezoeken. Natuurlijk is het weer gezellig en zijn er een groot aantal aanbiedingen waaronder bij aanschaf van een occasion een Cadeau Cheque Twv € 250 te besteden bij Only For Men, kortom een uitnodiging om extra voordelig zaken te komen doen.

Belangstellenden worden geadviseerd door deskundig personeel van een van de drie bedrijven op een stijlvolle locatie waar ook ter plekke een verkoopruimte is ingericht en natuurlijk koffie of een verfrissing voor de bezoekers.

Openingstijden showterrein:
Vrijdag 19 mei – 13.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 30 mei – 10.00 tot 1700 uur
Zondag 21 mei – 10.00 tot 17.00 uur
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.