Home / Klarenbeek / Merida-tocht voor fietsers vanuit Klarenbeek

Merida-tocht voor fietsers vanuit Klarenbeek

KLARENBEEK – Fietsclub Klarenbeek houdt zondag een toertocht waar wielrenners, individueel en /of samen met collega’s van hun vereniging, op sportieve wijze de uitdaging aangaan om flink wat kilometers te fietsen. Dat doen ze in de mooie omgeving van Klarenbeek, de IJsselvallei en de Gelderse Achterhoek.

De tocht start vanaf Sportpark De Pauw in Klarenbeek , aan de Bosweg 12- 14. Er wordt een route uitgezet van circa 80 km en één van zo’n 120 km. Halverwege de 80 km wordt er een rustplaats ingericht voor een pauze en rondom de 80 km nogmaals een pauzeplaats voor de 120km fietsers. De starttijden zijn: 120 km tussen 08.30 en 9.30 uur en de 80 km-deelnemers kunnen tussen 08.30 en 10.00 uur van start.
Naar verwachting komen de renners tussen 11.30 en 15.00 uur terug bij het MFC, waar men nadien zich desgewenst kan douchen en gezamenlijk kan napraten en genieten van een drankje.

De inschrijvingen kan middels handmatig en scan & go inschrijving en het inschrijfgeld voor NTFU leden bedraagt € 4,- per persoon. (niet leden € 5,-). De fietsclub SC Klarenbeek hoopt uiteraard op een flinke deelname op dit jaarlijks terugkerend evenement.
De route wordt volledig met pijlen uitgezet en het belooft mooie binnenwegen en fraaie coulissen landschappen en IJssel-vergezichten met uiteraard mooie boerderijen en landerijen.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.