Home / Drempt / Gezocht: voetbalkeepster voor Meiden HC’03

Gezocht: voetbalkeepster voor Meiden HC’03

DREMPT – Het meiden voetbalteam van HC’03 in de leeftijd tot negentien jaar is op zoek naar een vaste keepster. Het is een team waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staan. De meiden zijn in de leeftijd van veertien tot negentien jaar en trainen op dinsdag- en donderdagavond. Minimaal een keer per week trainen is wel gewenst. Op zaterdag spelende meiden in de regio mee in de competitie. De competitie wordt afgesloten met een gezellig kampweekend. Ook is de voetbalclub op zoek naar nieuwe veldspelers.

Chanel Booltink, chanel_booltink@hotmail.com
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.