Home / Dieren / 4000 Euro voor het Inloophuis

4000 Euro voor het Inloophuis

DIEREN – Het Inloophuis ontving onlangs een leuke bijdrage uit het Rabobank Stimuleringsfonds. Tijdens een bijeenkomst met verschillende organisaties reikten Jan Ummenthum, directeur Rabobank Arnhem en Omstreken een cheque uit van 4000 euro. De cheque werd namens het Inloophuis ontvangen door Mieke Veen en Theo Damen, penningmeester van de stichting. Het geld is bedoel voor een bijdrage in de realisatie van de keuken in het rond de zomer te betrekken nieuwe verzamelgebouw. In dit gebouw waar meer organisaties onderdak vinden, zal de keuken een centrale plaats innemen. Zeker het Inloophuis heeft met de plannen voor recreatieve dagbesteding een professionele keuken nodig. – Foto Jacques Kok.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.