Home / Rheden / March & Showband Rheden in actie voor clubkas

March & Showband Rheden in actie voor clubkas

RHEDEN – Muziekvereniging March & Showband Rheden komt in actie om geld op te halen voor de eigen clubkas. De club doet mee aan de Nationale Belmaanden, een initiatief van de VriendenLoterij waarmee clubs en verenigingen structureel geld op kunnen halen vanuit hun achterban.

Van februari tot en met mei vinden de Nationale Belmaanden plaats. Op woensdag 10 mei bellen leden van March & Showband Rheden andere clubleden en hun aanhang met de oproep mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas. Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4.700 euro op. De clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

www.vriendenloterij.nl/clubs
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.