Home / Doesburg / Dura Vermeer krijgt opdracht opknappen Verhuellweg

Dura Vermeer krijgt opdracht opknappen Verhuellweg

DOESBURG – De opdracht voor het opknappen van de Verhuellweg in Doesburg, is aan Dura Vermeer uit Den Bosch verleend. Dit heeft het college van B en W van Doesburg onlangs besloten. De klus omvat de weg voor Rotra en Ubbink.

Dura Vermeer heeft na een openbare aanbesteding de beste inschrijving voor deze opdracht gedaan. Dat wil zeggen dat zij de beste kwaliteit leveren voor de meest gunstige prijs en dus de economisch meest voordelige inschrijving heeft ingediend.
Wethouder Ellen Mulder is erg tevreden over de keuze voor Dura Vermeer. “Wij zijn ervan overtuigd in Dura Vermeer een uitstekende partner te hebben gevonden voor deze opdracht. Zij leveren goede kwaliteit voor de beste prijs. Dura Vermeer zorgt er ook voor dat eventuele overlast voor aanwonenden en de aanliggende bedrijven tot een minimum beperkt wordt.” Naar verwachting starten de werkzaamheden in juni en zullen begin oktober worden opgeleverd. In oktober worden ten slotte de groenwerkzaamheden nog uitgevoerd.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.