Home / Rheden / Ons Huis 7 Biljartkampioen C4 klasse

Ons Huis 7 Biljartkampioen C4 klasse

RHEDEN – Biljartteam van Ons Huis uit Rheden is onlangs kampioen geworden in de C4 klasse van het district Veluwezoom. Na een spannend duel tegen BCO uit Oosterbeek werden zij kampioen. 28 Punten, van de 36 haalbare, waren nodig om het kampioenschap op eigen kracht binnen te halen. In het weekend van 20 mei speelt dit team bij biljartvereniging De Pomerans in Heukelum de gewestelijke kampioenschappen om zich te plaatsen voor deelname aan de landelijke finale in Nieuwegein.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.