Home / Brummen / Op z’n kant na botsing

Op z’n kant na botsing

BRUMMEN – Bij een ongeval op kruispunt Patrijsstraat met de Cortenoeverseweg in Brummen, is woensdag een man gewond geraakt. Het ongeval vond rond 11.30 uur plaats. Mogelijk ontstond het door een voorrangsfout. De auto van de gemeentemedewerkers kwam daarbij op zijn zijkant terecht. Ook het andere voertuig raakte zwaar beschadig. De bestuurder van de gemeente-auto, een voertuig waarmee prullenbakken worden geleegd, raakte gewond bij het ongeval. Volgens de politie is hij gecontroleerd in de ambulance, waarna hij voor de zekerheid naar het ziekenhuis is overgebracht. Beide voertuigen liepen zware schade op en zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. – foto: Martin Heitink / Persbureau Heitink

 

Lees ook

Coalitieakkoord Brummen getekend

BRUMMEN – Het nieuwe coalitieakkoord voor de gemeente Brummen is een feit. Vorige week woensdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.