Home / Doesburg / Weinig vis maar wel een winnaar

Weinig vis maar wel een winnaar

DOESBURG- De Oranjeviswedstrijd is ook een onderdeel van de festiviteiten rond Koningsdag in Doesburg. De vissers deden afgelopen zaterdag hun best om in de Fles langs de Verhuellweg en Panovenweg een vis te vangen. De eerste vis werd rond half negen gevangen en dat was gelijk een beste vis, van bijna drie kilo. Maar daarna bleven de dobbers stil, heel stil. Na deze super vangst werd er geen visje meer gevangen. Dus de uitslag was makkelijk uit te rekenen Vic Brinkhorst was de gelukkige winnaar. Bij de prijsuitreiking mocht hij dan ook als eerste kiezen uit de beschikbare prijzen. De rest van de prijzen werden verloot. – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.