Home / Velp / Ad van Beurden P.A.D. exposeert Arts of Car

Ad van Beurden P.A.D. exposeert Arts of Car

VELP – In de lichtstraat van de Paperclip in Velp exposeert fotograaf Ad van Beurden P.A.D. ( 21-7-1947) van 9 mei tot 24 juni een aantal van zijn Arts of Car. Ad van Beurden combineert zijn vak, fotografie en digitale fotobewerking, met zijn andere passie klassieke auto’s. Hij noemt zijn creaties Arts of Car. De letters P.A.D. achter zijn naam betekenen Photographic Art Designer. De basis van zijn Arts of Car bestaat uit één of meer foto’s van een klassieke auto die dan in zijn computer worden vormgegeven door beeldvervreemding, toepassen van kleur- en filtereffecten en handgeschilderde achtergronden. De expositie is te bekijken van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00 uur.

www.paperclipvelp.nl

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.