Home / Doesburg / Trouwe Doesburgse gast

Trouwe Doesburgse gast

DOESBURG – Bij allerlei festiviteiten in Doesburg is draaiorgel Erica aanwezig. Door de muziek worden vele feesten nóg leuker met de klanken van een draaiorgel. Dit jaar was het draaiorgel 40 jaar aanwezig in Doesburg en daarom werden de eigenaren even in het zonnetje gezet en kregen een fraai plaatje met tekst overhandigd en een oranje wimpel van de voorzitter van Doesburg en Oranje. – foto: Hanny ten Dolle
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.