Home / Doesburg / Koeien maken bokkensprongen

Koeien maken bokkensprongen

DOESBURG / ELLECOM – Het is lente, dus de koeien gaan van stal. De meeste koeien maken in april hun weidegang. Zo ook bij het bedrijf van de gebroeders Hesse aan de Dierense / Ellecomsedijk. Het gras had bij hen flink te verduren gehad van de vele Nijlganzen, maar inmiddels is de kwaliteit goed: lekker sappig. Dat vonden ook de 58 koeien die zaterdag de weidegang of ‘koeiendans’ deden. Het is een lust voor het oog: de koeien maken van vreugde de gekste bokkensprongen. Niet zo vreemd, na zes maanden in de stal te hebben gestaan. "Eet smakelijk, dames!", voegde Katinka de Rijk-van Rij uit Doesburg toe bij deze door haar gemaakte en ingezonden foto.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.