Home / Doesburg / Muurgedicht aan Martinikerk

Muurgedicht aan Martinikerk

DOESBURG – Burgemeester Loes van der Meijs heeft zondag het nieuwe muurgedicht aan de Martinikerk in Doesburg onthuld. Met ‘Rijkdom en armoe’ won de Doesburgse Marrit Verwiel de gedichtenwedstrijd die de Protestantse Gemeente te Angerlo-Doesburg sinds 2012 jaarlijks organiseert. Burgemeester Loes van der Meijs benadrukte dat het gedicht in al haar eenvoud en directheid ons weer eens even stil laat staan bij de zegeningen in ons leven. – foto: Chris Kors
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.