Home / Regio / Cultuurfonds Gelderland deelt uit

Cultuurfonds Gelderland deelt uit

REGIO – Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft aan 81 projecten op het gebied van cultuur en natuur een totaalbedrag van 209.284 euro toegekend. Enkele toekenningen zijn gedaan uit CultuurFondsen op Naam. Het geld is onder meer afkomstig van de Lotto en de BankGiro Loterij, donaties en een collecte die dit jaar van 15 tot en met 20 mei onder de naam Anjeractie wordt gehouden.

Stichting Podiumvrienden uit Dieren ontvangt 2500 euro voor de aankoop van apparatuur voor geluid, licht en projectie. De stichting Nootvoorziening uit Velp ontvangt 2000 euro voor de muziekproductie Velocity Fun Fanfare. Stichting Zoom ontvangt 2500 euro voor het kamermuziekfestival in Rheden. Stichting Rhedelijk Cultureel ontvangt 5000 euro voor muziektheaterproductie Je suis Quasimodo.

www.cultuurfonds.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.